Antennitekniikka

Tektim Oy on Satelliitti- ja antenniliitto SANT ry:n jäsen. Olemme Seti A-pätevyyden saanut antenni- ja teleurakoitsija sekä VHF Pro -asentaja. Meiltä saat antennitekniikan sekä pientaloihin että taloyhtiöihin.

Digita Oy lähettää perinteisiä digi-tv-lähetyksiä (SD) kanavanipuissa A, C ja E. Ylen, MTV3:n ja Nelosen kanavat löytyvät kanavanipusta A. Lisäksi Digita lähettää DVB-T2 -lähetyksiä kanavanippussa B (UHF) ja F (UHF), joissa välitetään tällä hetkellä perinteisiä maksu-tv-kanavia (SD). Digitan lähetysten vastaanotto edellyttää UHF-antennia ja DVB-T2-vastaanotinta (Antenna Ready HD). Lisätietoja UHF-verkkojen kattavuudesta ja palveluista osoitteesta www.digita.fi.  

Teräväpiirtolähetykset (HD) käynnistyivät VHF-taajuuksilla 2010-luvun alussa, jolloin DNA Oy otti käyttöön lähetinverkon, joka toimii taajuusalueella 174-230 MHz. VHF-verkon kautta on katsottavissa muun muassa ilmaiset Ylen ja MTV3:n HD-lähetykset sekä HD-urheilukanavia maksu-tv-palveluna. Lähetysten vastaanotto edellyttää VHF-antennia ja DVB-T2 -vastaanotinta (Antenna Ready HD). Lisätietoja verkon kattavuudesta ja palveluista osoitteesta www.dna.fi/antenniTV.