Tektim Oy

Tektim Oy on turvallisuusalan, antennitekniikan ja venetekniikan järjestelmiin erikoistunut yritys. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksilöllisten ratkaisujen kautta parasta mahdollista palvelua turvallisuuden ja valvonnan varmistamiseen. Asiakkaitamme ovat yritykset, yksityiset henkilöt, kunnat ja järjestöt.

Turvajärjestelmien tehtävänä on suojata ihmisiä ja omaisuutta. Tyypillisiä turvajärjestelmiä ovat paloilmoitin-, kulunvalvonta-, kamera- ja murtohälytysjärjestelmät. Tektim Oy suunnittelee, myy, asentaa, korjaa, huoltaa ja ylläpitää turvalaitteita sekä antaa järjestelmien käyttöopastusta. Tektim Oy:n toimintaa kuuluu myös hälytys- ja valvontajärjestelmien ja tietoliikenne- ja antennialan laitteiden myynti, asennus ja huolto.

Ajantasaiset tekniset ratkaisut mm. valvontajärjestelmien kautta tuovat lisää huolettomuutta ja parantavat ennakointia. Tekniikka ja siihen kätevästi yhdistettävä etävalvonta mobiilisovelluksineen tuo joustavuutta ja vapautta. Myös muu tekniikan päivittäminen lisää käyttömukavuutta arkeen. Tektim Oy löytää ratkaisun esimerkiksi television näkyvyyden, tietoverkkolaitteiden ja nettiyhteyksien haastaviin tilanteisiin. Lisäksi yritys on erikoistunut kodin etähallintaan ja -valvontaan ja venetekniikkaan.

Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme laajan palvelukokonaisuuden järjestelmien käyttöönoton suunnittelusta ylläpitoon ja huoltoon.

Toimimme Helsingistä käsin koko Suomen alueella.

tektim @ tektim.fi
GSM 045 696 6500