Murtohälytys

Murtohälytysjärjestelmä on tehokas tapa pitää huolta omaisuuden ja kiinteistön turvallisuudesta. Hälytysjärjestelmä poistaa epävarmuuden tunteen, se valvoo, havaitsee ja hälyttää. Hälytys laukeaa, kun järjestelmä havaitsee poikkeaman ilmaisimissa esimerkiksi lämmössä, liikkeessä tai äänessä. Järjestelmään voidaan tarpeesta riippuen kytkeä lukuisia erilaisia ilmaisimia kuten liiketunnistimia, ovikytkimiä, palovaroittimia sekä lasien rikkoutumisen tunnistavia ilmaisimia.

Hälytys toimitetaan sovitun mukaisesti joko hälytyskeskukseen, viranomaisille, asiakkaalle tai asiakkaan henkilöstölle toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Käytännössä hälytyksen sattuessa, älykäs keskusyksikkö lähettää esimerkiksi tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun valittuihin numeroihin. Järjestelmä voi myös käynnistää erilaisia suojaus- ja valvontatoimintoja rikoksen ehkäisemiseksi.

Tektim suunnittelee ja asentaa yksilöllisen murtohälytysjärjestelmän asiakkaan tarpeen mukaan niin isoihin kuin pieniin kohteisiin. Suunniteltu ratkaisu voidaan helposti integroida muihin yrityksen turvajärjestelmiin sekä laajentaa niitä tulevaisuudessa. Kaikki hälytysjärjestelmämme ovat vaivattomia laajentaa tarpeittesi mukaan ja laitteemme puhuvat suomea.

Edustamiamme järjestelmiä ovat:
Eldes
Vanderbilt

Huollamme ja korjaamme myös seuraavia järjestelmiä:
DSC
Visonic