Ovipuhelimet

Ovipuhelinjärjestelmä lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Ovipuhelimen avulla voidaan valvoa tiloihin sisäänpääsyä etäältä. Se helpottaa oven avaamista silloinkin kun avattava ovi ei ole lähellä, sillä ovipuhelimen avulla on helppo ohjata ovien sähkölukkoja. Ovipuhelin on kätevä myös silloin, kun halutaan ennen oven avaamista tarkistaa kuka on tulossa sisään. Ovipuhelimia on saatavilla ääni- sekä kuvayhteyksillä. Kuvanäkymät ja aukaisutoiminnot pystytään toteuttamaan käyttäjän tietokoneella tai mobiililaitteella. Erilliselle käyttölaitteelle ei tällöin ole tarvetta.

Järjestelmän voi liittää yleiseen puhelinverkkoon tai kytkeä rakennuksen oman puhelinvaihteeseen. Järjestelmään voidaan liittää monia ominaisuuksia kuten esim. mahdollisuus mykistää puhelin ja estää myötäkuuntelu.

Nykyaikainen ovipuhelinjärjestelmä on kestävä ja toimii moitteettomasti säässä kuin säässä.Vanhoja soittokellojärjestelmiä voidaan modernisoida nykyaikaisiksi ovipuhelinjärjestelmiksi. Suomessa on vielä paljon hyvin vanhoja ovipuhelinjärjestelmiä, jotka eivät enää toimi tai toimivat epäluotettavasti. Myös laitteiden ulkonäkö on tällöin vanhahkoa. Vanhan ovipuhelinjärjestelmän päivittäminen nykyaikaiseen suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Järjestelmän uusimisessa voidaan usein hyödyntää vanhan järjestelmän osia esimerkiksi kaapelointia. Vanhan järjestelmän hyödyntämismahdollisuudet arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Tektim Oy toteuttaa nykyaikaisten ovipuhelinjärjestelmien suunnittelun, asennuksen käyttökoulutuksen, huollon sekä ylläpidon. Asiakas voi valita laajasta valikoimasta sopivimman järjestelmän.  Toteutamme ovipuhelinjärjestelmiä vaativiinkin kohteisiin.

Edustamiamme järjestelmiä ovat:
Fermax